(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haluaisitko sinä työskennellä ravintola-alalla? Onko asiakaspalvelu sinulle sydämenasia? Olisiko keikkaluonteinen työ elämäntilanteeseesi juuri sopiva vaihtoehto?

Haemme nyt TARJOILIJOITA Vaasan keskustaan ja teollisuusalueelle.

Asiakkaamme pyörittää viihtyisää lounasravintolaa Vaasan keskustassa ja teollisuusalueella. Tarjoilijana olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan yhdistämällä sinulle sopivalla tavalla työn ja vapaa-ajan.
    
Tarjoilijana olet vastuussa päivittäisestä tarjoilemisesta ja kassatyöskentelystä lounasravintolassa. Lisäksi tarjoilutehtävät erilaisissa iltatapahtumissa ovat mahdollisia. Työajat vaihtelevat arkisin klo 7–23 välillä, kun taas viikkotuntimäärä vaihtelee 5–37,5 tunnin välillä. Myös lauantaivuorot ovat mahdollisia.

Odotamme sinulta iloista ja reipasta työotetta ja mielenkiintoa uusien työtehtävien oppimiseen. Toivomme sinulta myös joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä mielenkiintoa asiakaspalvelutyöhön. Aikaisempi työkokemus alalta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta viimeistään 20.12.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi