(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita
Bastion Bistro

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Bastion Bistro sijaitsee Suomenlinnassa – yhdessä Suomen suosituimmista vierailukohteista.

Ravintolamme käsittää 40 paikkaisen ravintolasalin, 60 paikkaisen terassin, juhlasalin max. 75 vieraalle sekä kaksi pienempää kabinettia ja saunan. 

Etsimme nyt ravintolaamme reippaita ja iloisia kesätarjoilijoita, jotka nauttivat asiakaspalvelusta, ainutlaatuisesta tunnelmasta merilinnoituksella sekä vilkkaista työpäivistä kansainvälisen asiakaskuntamme parissa. Ravintolamme on kesällä avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joten työ on vuorotyötä ja sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Meillä on mahdollista jatkaa myös syksyllä, sillä osa-aikaisena työ sopii hyvin esim. opiskelijalle. Varsinaiset kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ravintolamme salityön ja terassin parissa. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassi, vähintään suomen ja englannin kielen taitoa ja roppakaupalla reipasta asennetta.

*****

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla info@bastion.fi mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi ainakin osaamisestasi, kielitaidostasi sekä milloin voisit aloittaa.

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä sähköpostilla. Tutustu meihin myös Facebookissa www.facebook.com/bastionbistro/ ja www.facebook.com/bastioncatering.fi/