(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Sinä ravintola-alan konkari tai alalle valmistunut huipputyyppi, etsitkö kesäksi töitä?

Etsimme asiakkaallemme Veljekset Keskiselle TARJOILIJOITA eritasoisiin ravintoloihin kesälle 2019. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä upeaa kokonaisuutta ja työskentelemään ainutlaatuiseen työympäristöön mukavien ja tsemppaavien työtovereiden seuraan!

Veljekset Keskinen Oy on Tuurissa sijaitseva kyläkauppa, joka on nimetty niin myynniltään, valikoimaltaan kuin pinta-alaltaankin Suomen suurimmaksi tavarataloksi. Se lasketaan myös erääksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, sillä vierailijoita kyläkaupassa käykin vuosittain n. 6 miljoonaa.

Kyläkaupan kokonaisuus muodostuu useista eri toimipisteistä: tavara- ja ruokapuodin lisäksi alueelta löytyy erilaisia ravintoloita ja kahviloita, pihamyymälä, liikenneasema OnnenLiekki sekä kauempaa saapuvat vierailijat majoittava hotelli OnnenTähti sekä Onnela-karavaanarialue.

Etsimämme henkilöt ovat reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä, joilla ei hymy hyydy kiireen keskellä.
Sinulta voi löytyä vankka kokemus ala carte ravintolassa työskentelystä, tarjoilet luontevasti asiakkaille lautasannokset pöytiin, tai jos olet kiinnostunut työskentelemään kahvilassa ja sinulta löytyy kokemusta vitriinituotteiden esillepanosta sekä valmistamisesta ja kassatyöskentelystä, tai viihdyt pikaruokaravintolassa, jossa toimitaan ripein ottein, mahdollisuuksia on monia, kuten on ravintoloitakin Veljekset Keskisellä! Ennen kaikkea meille tärkeintä on sinun asenteesi tehdä töitä ja antaa asiakkaalle mieleenpainuva asiakaskokemus Suomen suurimmassa kyläkaupassa!

Tarjoamme mieleenpainuvan ja rikkaan työkokemuksen Veljekset Keskisen kesän pyörteissä, työtunteja tarjoamme 90-102h/3 viikossa kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Hyville tekijöille mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen.

Mikäli tunnistit itsesi jostain näistä kuvauksesta, jätähän hakemuksesi meille heti ja anna asenteesi näkyä ja varmista työhaastattelu Seinäjoen toimistolla! Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut alkavat jo haun aikana.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.
Jos kaverisikin etsii töitä kesäksi, vinkkaa myös heille avoimista työpaikoistamme! Tarvittaessa avustamme asunnon kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400 182 668 anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.