(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Opteamilaisena se onnistuu! Vahvistamme nyt tyytyväisten työntekijöidemme joukkoa ja haemme iloisia sekä asiakaspalveluhenkisiä TARJOILIJOITA Turkuun.

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Työtä tehdään pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on koulutus tai aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tai saliapulaisen töistä. Sinulta löytyy myös hygieniapassi ja anniskelupassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus. Anniskelupassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa sekä kehittyä työssä. Jos sinulla on aurinkoinen asenne ja viihdyt asiakaspalvelutyössä, ota rohkeasti yhteyttä.

Työkohteet saattavat vaihdella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi!

Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten laitathan hakemuksesi meille alla olevan hakulomakkeen kautta.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Anniskelupassi