(Poistunut julkaisusta)

TARJOILIJOITA
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Nyt tarjoillaan ja kunnolla! Tarjolla on nimittäin töitä TARJOILIJOILLE Siuntio - Lohja - Kirkkonummi alueiden ravintoloihin, ja läjäytämme pöytään sellaisen valikoiman vaihtoehtoja, että jos nyt pysyt perässä siitä kuka tarjoilee ja kenelle, olet taatusti hakemamme henkilö.

Asiakasyrityksemme tarjoilevat meille

Asiakkaamme tarjoilevat meille opteamilaisille kattavan menun työvaihtoehtoja. Halusitpa sitten työskennellä kaupungin trendikkäimmässä raflassa tai perinteisimmässä ruokaravintolassa, joka vuoron eri työpaikassa tai pysyvämmin tutussa ja turvallisessa naapurikuppilassa, meidän kauttamme vuoroja löytyy!

Sinä tarjoilet asiakkaille

Olet osaava tarjoilija jolle ravintolamaailma on tuttu ja työnkuva hallussa. Asiakaspalvelutyö on intohimosi ja asenteesi kohdallaan -ja sen kyllä huomaa kysymättäkin!

Me tarjoamme sinulle

Opteamin työntekijänä pääset tekemään töitä joustavasti oman aikataulusi mukaan. Tarjolla on niin ilta-, päivä-kuin viikonloppuvuorojakin, joten viikkosi on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Työsi on vaihtelevaa ja pääset näkemään ja kokemaan monenmoisia työympäristöjä. Opteam on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti.

Näin hienon tilaisuuden tarjoutuessa parasta mitä voit tehdä on tarjota hakemustasi meille ensi tilassa

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus