(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Oletko iloinen asiakaspalvelija ja etsit uusia haasteita kesäksi? Sujuuko sinulta aurinkoinen palvelu myös vauhdikkaassa työympäristössä? Voit olla etsimämme tarjoilija asiakkaallemme Helsinkiin!

Haemme asiakkaallemme kesäksi osa-aikaisia TARJOILIJOITA Helsinkiin.

Tarjoilijana työskentelet laadukkaaseen pizzaan ja italialaisiin á la carte annoksiin erikoistuneen asiakkaamme kahdessa ravintolassa kantakaupungin alueella. Tehtävässä tarvitaan aktiivista ja positiivista työotetta sekä tiimityötaitoja. Aikaisempi kokemus tarjoilijan työstä ei ole edellytys, mutta katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta motivoitunutta asennetta, kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan sekä hygieniapassia. Anniskelupassi katsotaan myös eduksi. Asiakkaallamme keittiötyössä yhteinen kieli on englanti, joten työntekijältä toivotaan sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Työtehtävässä pääset työskentelemään mukavassa tiimissä, jossa osaamistasi arvostetaan. Asiakkaan ravintolat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä kantakaupungin alueella. Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä molemmissa keskustan alueella sijaitsevissa ravintoloissa ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 27.5.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.