(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018
Toimenkuva
Kesä ja kesän juhlat lähestyvät. Etsimmekin catering-alan asiakkaallemme tarjoilijoita erilaisiin tilaisuuksiin kuten lakkiaisiin, häihin, rippujuhliin jne. Työssä laitetaan esille ruuat ja huolehditaan, että ruokapöytä pysyy edustuskunnossa koko kattauksen ajan. Lisäksi työhön kuuluu juomien tarjoilua mm. viinien kaadot yms. Tehtävään luonnollisesti kuuluu myös juhlien päätyttyä ruokien, juomien ja astioiden pois korjaus. Työ on nyt kesäpainotteinen, mutta syksyn tullen sinulla voi olla mahdollisuus myös muihin töihin esim. asiakkaamme lounasravintolassa.
Odotamme sinulta
Olet etsimämme, kun sinulla on asiakaspalveluhenkinen työote ja jo hieman kokemusta vastaavista töistä. Buffetpöydän täyttö käy luonnostaan ja osaat laittaa ruokia edustavasti tarjolle. Olet oma-aloitteinen työntekijä, jolla ei jää sormi suuhun yllättävissäkään tilanteissa ja hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi/profiilisi oheisesta linkistä jo tänään. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa sillä ensimmäset työkeikat ovat jo toukokuun puolivälin tienoilla.
Kesto
31.8.2018
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.