(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Viinijuhlille (Haku päättynyt)
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Festival du Vin!

Kuopio Wine Festivaleilla huudetaan ensi kesänä Vive la France – eläköön Ranska, kun tuomme maailman kuuluisimman viinimaan Kuopioon 25.6.–4.7.2020. Tarjoilemme maailmankuulun ranskalaisen keittiön makupareina fantastisia ranskalaisia viinejä ja samppanjoita.  

Rakastu Ranskaan kanssamme ja sano à votre santé – tai sitten ihan vaan suomalaisittain kippis! 

Etsimme 11 päivän keikalle kovan asenteen omaavia tarjoilijoita, jotka pystyvät itsenäiseen työskentelyyn kiireisessä tahdissa. Salityötä on tarjolla joko ruokateltan pop up-ravintolassa tai vip-kylän viinituvissa.

Työtunteja saat kerättyä tältä reissulta oikein kivasti. Kuopion viinijuhlat starttaavat torstaina 25.6. mutta työt alkavat jo infotilaisuudella keskiviikkona 24.6. Töitä tehdään kenttäolosuhteissa seuraavat päivät aina lauantaihin 4.7. saakka. Sunnuntaina on lepopäivä – onneksi! Töihin on pystyttävä sitoutumaan koko ajaksi ja hymy ei saa hyytyä tällä keikalla. Jos olet tulossa mukaan kauempaa, niin järjestämme tarvittaessa kimppamajoituksen, josta perimme pienen maksun.

Jos sinulla on reilusti asiakaspalveluhenkeä sekä tunnet rakkautta ruokaa ja viiniä kohtaan, niin laita heti hakemusta tulemaan. 

http://smile2.likeit.fi/apply/114957128

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Laura Änkilä

Eezy Henkilöstöpalvelut
0447156156
laura.ankila@eezy.fi

www.eezygroup.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.