(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita, Vierumäki Resort & Kitchen
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Vierumäki Country Club Oy:lle tarjoilijoita!

Resort & Kitchen ravintolamaailma hakee kesäksi joukkoonsa vahvistuksia seuraaviin tehtäviin:

Tarjoilijoita

Tarjoilijan toimenkuva räätälöidään valitun henkilön mielenkiinnon mukaan mutta työtehtävät ovat laajimmillaan aamiaistarjoilusta terassimyynnin ja Sport Barimme tai keilahallin baarin kautta illallistarjoiluun Ala Carte -ravintolassamme. Jos koet vahvuutesi olevan aamiaishoitajana ja buffet-tarjoilussa, meiltä löytyy varmasti sinulle mielenkiintoinen pesti. Jos taas oluiden ja juomasekoitusten maailma tai ihan vaan aurinkoiset kesäpäivät ja tummenevat tunnelmalliset illat ulkoterasseillamme ovat sinulle kesän juttu, voimme näiden ympärille rakentaa sinun näköisesi duunin. Vierumäeltä löytyy myös tasokas Ala Carte -ravintola, jonka palvelussa sekä ruoka- ja juomatuotteessa olemme hioneet kokonaisuutta huippuunsa nautiskelijoita ajatellen, tule osaksi tiimiä. Kaikista parasta kuitenkin on, että voit yhdistellä näitä tehtäviä mielesi mukaisesti.

Tarjoilijan työaika vaihtelee kaksivuorotyössä klo 07-02(04) välisenä aikana ja työtä teemme kaikkina viikonpäivinä. Työtunteja voimme sopimukseen kirjata toivomasi määrän ja esimerkiksi aamu- ja iltavuoron yhdistäminen pienen siestan kautta onnistuu meillä vallan mainiosti.

 

Catering-tarjoilijoita

Edellä kuvattujen toimien lisäksi Vierumäen catering-toiminnot ovat monipuolisuudessaan vailla vertaansa. Mikäli koet vieraiden kotoisan palvelemisen huviloissa omaksesi tai edustustarjoilu yritysten tilaisuuksissa on sinulle mieleistä, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Vierumäen catering-tiimin. Haluaisitko isännöidä tai emännöidä kesällä rantasaunojemme upeaa Lyhty ravintolaa tai loihtia elämyksiä tunnelmallisten savusaunojemme ravintoloissa. Hoidamme tarjoilut niin saunoille kuin huviloihin, järven rantaan kuin kodallekin, aina vieraidemme tarpeiden mukaisesti.

Catering-tarjoilijan työaika vaihtelee kaksivuorotyössä klo 07-02 välisenä aikana ja työtä teemme kaikkina viikonpäivinä. Työtunteja voimme sopimukseen kirjata toivomasi määrän ja esimerkiksi aamu- ja iltavuoron yhdistäminen pienen siestan kautta onnistuu meillä vallan mainiosti.

 

----------

Mitä etsimme : 

Olet hakemamme tarjoilija jos asiakaspalvelu on intohimosi ja hymyisi ei hyydy kiireen keskellä. 

Odotamme  työnhakijoilta:

- Asiakaspalvelutaitoja

- Työkokemusta

- Paineensietokykyä

- Anniskelu -ja hygieniapassi katsotaan eduksi

 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

 

Palkka: TES tai sopimuksen mukaan.

Majoitus: Avustamme majoituksen hankinnassa ja tarjolla on vuokrattavia majoitustiloja edulliseen hintaan.


Työt alkavat sopimuksen mukaan.

----------Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä http://smile2.likeit.fi/apply/115224710
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 31.5.2020

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Eetu Peltomäki
Horeca henkilöstökonsultti
Eezy henkilöstöpalvelut Oy
050 442 8889
eetu.peltomaki@eezy.fi

www.eezy.fi