(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Vierumäelle kesäksi
VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY
Vierumäki Country Club Oy kehittää, tuottaa, toteuttaa ja markkinoi korkealaatuisia kokous- ja kongressi- sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluja, niitä tukevia ravintola-, kahvila- ja catering-palveluja sekä majoitusta, rakennustoimintaa ja kiinteistömyyntiä.

Vierumäki Country Club Oy tarjoaa myös muun muassa yksityisille asiakkaille liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä järjestää yrityksille kokous- ja liikuntapäiviä sekä virkistyspaketteja.
Toimenkuva
Tarjoilijan toimenkuva räätälöidään valitun henkilön mielenkiinnon mukaan, mutta työtehtävät ovat laajimmillaan aamiaistarjoilusta terassimyynnin ja Sport Barin tai keilahallin baarin kautta illallistarjoiluun Ala Carte -ravintolassa sekä buffet- ja cateringtarjoilua erilaisissa tapahtumissa. Tarjoilijan työaika vaihtelee kaksivuorotyössä klo 07-02(04) välisenä aikana ja työtä teemme kaikkina viikonpäivinä. Työtunteja voimme sopimukseen kirjata toivomasi määrän ja esimerkiksi aamu- ja iltavuoron yhdistäminen pienen siestan kautta onnistuu meillä vallan mainiosti.
Odotamme sinulta
Sinulla pitäisi olla anniskelupassi, kokemusta tarjoilusta, etenkin à la-carte tarjoilun taitamisen katsomme eduksi. Kassataito katsotaan myös eduksi. Töihin henkilöitä otetaan keikkaluontoisesti ja määräaikaisella sopimuksella. Keikkaluontoisesti työt voi aloittaa mahdollisesti jo maaliskuun aikana, joten tämä työ voisi sopia opintojen tai toisen työn oheen.

Työvuoroja on aamuisin, iltaisin sekä viikonloppuisin. Oma auto katsotaan eduksi työmatkojen takia.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita meille puh. 03 873 200 (ark. klo 9-15), jos sinulta jo löytyy meiltä hakemus niin päivitetään tietojasi!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
Kesä 2020
Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti@vmp.fi, 03 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.