(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita vakituiseen työsuhteeseen, Koli -Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Onko ravintola-ala sinun kutsumuksesi? Pidätkö rennosta ja arvostavasta työilmapiiristä? Etsitkö uusia haasteita vai oletko vasta urasi alkutaipaleella? Tämä voi olla juuri sinua varten!

Etsimme nyt asiakkaillemme Kolin ja Joensuun alueille ala carte ympäristöihin Tarjoilijoita/ Ravintolatyöntekijöitä luomaan unohtumattomia palvelukokemuksia ja elämyksiä asiakkaille. Kyseessä on vakituinen työ upeissa uusituissa ravintoloissa ja maisemissa!

Tarjoilijan tehtäviin kuuluu ala carte ravintolassa asiakkaiden palveleminen. Työssä tyypillinen hektisyys ei saa jalkojasi tutisemaan ja hymyäsi hyytymään, teet työsi aina ammattitaitoisella otteella.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja ennen kaikkea rohkeutta, motivaatiota ja oppimisen halua ripauksella rempseää iloisuutta. Mainitsethan mikäli sinulla on kokemusta vastuutehtävistä ravintola-alalta. Löytyyhän takataskustasi myös hygienia-, ja anniskelupassi sekä mahdollinen voimassa oleva salmonellatodistus? Auton käyttömahdollisuus auttaa työpaikalle pääsemisessä.

Tarjoamme loistavaa mahdollisuutta päästä työskentelemään mukavissa työtiimissä monipuolisten työtehtävien parissa -oppimaan uutta, kehittymään ja haastamaan itseään. Työsopimus solmitaan suoraan asiakkaan kanssa ja näin ollen olet oikeutettu myöskin asiakasyritysten monipuolisiin henkilökuntaetuuksiin. Hyvälle työntekijälle on varmasti töitä pitkäaikaisesti ja oman elämäntilanteesi mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit myös erottua ja yllättää meidät videohakemuksella, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit sopivin tähän tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Kerrothan myös hakemuksessasi miltä alueelta Pohjois-Karjalasta sinulle voidaan tarjota työtä. Mikäli sinulla on mahdollisuus tarttua haasteeseen ja muuttaa työn perässä kauempaakin Pohjois-Karjalan upeisiin maisemiin, majoitus pystytään järjestämään sinulle tarvittaessa.

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Personalhuset kanssa. Lisätiedusteluissa Sinua auttavat Personalhusetin konsultit Miia Tarvainen puh. 050 362 3984, miia.tarvainen@personalhuset.fi tai Sara Vepsäläinen puh: 045 78817711, sara.vepsalainen@personalhuset.fi

Hae paikkaa jo tänään - olet näin askeleen edellä unelmiesi työpaikkaa!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.