Tarjoilijoita Vaasan Amarilloon kesäksi
KPO Amarillo, Vaasa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Nautitko asiakkaiden viihdyttämisestä? Onko mausteikas TexMex-ruoka sinulle sydämen asia? Jos vastasit kyllä, on Amarillo sinun paikkasi loistaa! Täällä persoonallisuuksien annetaan erottua ja hyvien tyyppien parhaat puolet houkutellaan esiin. Me koulutamme sinut tehtäviin, joten et tarvitse aiempaa kokemusta ravintola-alalta, kunhan omaat reippaan, iloisen ja omatoimisen asiakaspalveluasenteen!

Meininki Amarillossa on hulvaton, niin asiakkailla kuin työntekijöilläkin. Nyt puhutaan rennosta ruokailusta! Se tarkoittaa aitoja kohtaamisia, loistavaa tunnelmaa ja muutenkin kaikkea pönötyksen vastakohtaa. Haemme tarjoilijoita Vaasan Amarilloon tulevalle kesäkaudelle.

Hae tätä paikkaa, jos osaat hymyillä ja kertoa (edes omasta mielestäsi) hyviä vitsejä. Sekä konkareiden että tulevien starojen hakemukset ovat tervetulleita! Etsimme hyvällä asenteella varustettuja, positiivisia ja ahkeria tekijöitä, joiden hymy ei hyydy kiireenkään keskellä.

Eduksi luettavat asiat:

  • Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielitaito
  • Ravintola-alan koulutus tai aiempi työkokemus
  • Aiempi työkokemus asiakaspalvelualalta
  • Täysi-ikäisyys
  • Hygienia- ja anniskelupassi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Työt alkavat sovitusti vallitseva tilanne huomioiden. Hyvillä tekijöillä voi olla mahdollisuus jatkaa töitä myös kesän jälkeen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot