(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita tapahtumiin!
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Toimenkuva
Haemme Päijät-Hämeen alueelle erilaisiin tapahtumiin tarjoilijoita. Kiinnostaisiko sinua päästä osallistumaan tapahtumiin ja saada siitä vielä rahaa? Nyt sinulla olisi siihen mahdollisuus. Meillä on tarjolla töitä erilaisiin tapahtumiin, esim. konserttitapahtumiin, Salppurin kisoihin jne. Työtehtävinä ovat mm. buffan hoitoa, à la cartea, banket-tarjoilua, viinin kaatoa, blokkausta, baari- ja kassatyöskentelyä. Työt ovat eripituista keikkatöitä, joten työ on erinomainen esimerkiksi toisen työn tai koulun oheen.

Odotamme sinulta
Sinulla pitäisi olla työkokemusta tarjoilijan tehtävistä. Osa vuoroista vaatii auton, sillä vuorojen päättymisajat voivat olla myöhäisiä.

Koulutus ja työkokemus
Ravintola-alan koulutus ja työkokemus katsotaan suureksi eduksi, mutta alan opiskelijatkin voisivat pärjätä hyvin vuoroissa! Hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Kerro hakemuksessa millaisesta tarjoilutöistä sinulla on aikaisempaa kokemusta.
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Keikkatyö

Lisätietoja
Jani Karkulahti, lahti@vmp.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.06.2020 mennessä.