(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita tapahtumiin!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
Toimenkuva
Haemme Päijät-Hämeen alueelle erilaisiin tapahtumiin tarjoilijoita. Kiinnostaisiko sinua päästä osallistumaan tapahtumiin ja saada siitä vielä rahaa! Nyt sinulla olisi siihen mahdollisuus. Näin pikku joulujen aikaan meillä on paljon keikkaa tarjolla esim. pikku jouluihin, konserttitapahtumiin, Salppurin kisoihin jne. Työtehtävinä on mm. buffan hoitoa, à la cartea, banket-tarjoilua, viinin kaatoa, blokkausta, baari- ja kassatyöskentelyä. Työt ovat eripituista keikkatöitä, joten työ on erinomainen esimerkiksi toisen työn tai koulun oheen.
Odotamme sinulta
Sinulla pitäisi olla työkokemusta tarjoilijan tehtävistä. Osa vuoroista vaatii auton, koska myöhäiset vuorojen päättymisajat.
Koulutus ja työkokemus
Ravintola-alan koulutus katsotaan suureksi eduksi, mutta alan opiskelijatkin voisivat pärjätä hyvin vuoroissa! Myös, jos sinulta löytyy jo alalta työkokemusta kannattaa jättää työhakemus meille. Hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Kerro hakemuksessa millaisesta tarjoilutöistä sinulla on aikaisempaa kokemusta.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
Keikkatyö
Lisätietoja
Jani Karkulahti, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2020 mennessä.