(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Tampereen seudulle
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä TARJOILIJOITA Tampereelle.

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme ja -tapahtumissa Tampereen alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Työtä tehdään pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin, mutta myös päivävuorot ovat mahdollisia. Työvuoroista pääset sopimaan joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Edellytämme, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on jo jonkin verran alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tai saliapulaisen töistä. Sinulta löytyy myös hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus. Anniskelupassi katsotaan eduksesi.

Hakea voit: Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta 31.8.2019 mennessä. Hakuprosessissa hyödynnämme videohaastattelutyökalua. Olethan nopea, sillä työvuoroja on jo tarjolla!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Lähde mukaan tekemään mukavaa ja palkitsevaa työtä rennossa tiimissä!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/