(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Tampereen Jäähalli Ravintolat
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Oletko reipas ravintola-alan ammattilainen, jolla pysyy langat käsissään hektisessäkin ympäristössä, eikä ripeä työtahti pelota pois aurinkoista hymyäsi? Oletko parhaimmillasi tapahtumien sykkeessä ja paineensietokykysi on huippuluokkaa? Jos vastaus on kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme juuri startanneelle SM-liiga kaudelle vielä muutamaa ammattitaitoista

TARJOILIJAA

täydentämään kiireisten peli-iltojen tiimejä. Restel Ravintolat Oy vastaa ravintolapalveluista Tampereen Jäähallilla ja tekijöitä kaivataan vielä erilaisiin yksityistilaisuuksiin, aitioihin ja klubitiloihin. Tarjoilijana toimit ravintoloidemme monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ja vastaat asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä.

Omaat hyvää silmää jääkiekkovieraidemme viihtyvyyden luomiseksi, oma-aloitteisuutta, reipasta ja tarkkaa otetta työntekoon. Olet oma persoonallinen itsesi, ripeäotteinen ja iloinen asiakaspalvelun ammattilainen. Olet tiimihenkinen, mutta tarpeen tullen osaat toimia myös itsenäisesti. Osaat katsoa työtäsi asiakkaan silmin, ottaa vastuuta ja ratkaiset nopeastikin muuttuvat tilanteet iloisella asiakaspalvelulla.

Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi ja tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä rennossa ja erilaisessa työympäristössä. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti ja työpäivät ovat n. 4-7 tunnin mittaisia. Töitä on arkena alkuiltoina ja viikonloppuisin iltapäivinä Tapparan ja Ilveksen pelikalenterien mukaisesti. Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijoille tai muutoin lisätyötä ja -tienestiä kaipaaville ravintola-alan ammattilaisille.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat hypätä mukaan mahtavaan porukkaan, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 13.10. mennessä oheisen linkin kautta.