Tarjoilijoita talvisesonkiin, Lappi
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021

Oletko haaveillut muutosta Lappiin, tai haluaisitko päästä kokemaan sesongin vilkkaassa Lapin talvisesongissa nietosten keskellä?

Tartu tilaisuuteen - etsimme nyt asiakasyrityksillemme Lappiin tarjoilijoita sesongiksi 2021-2022!

Go Onin kautta on huikea mahdollisuus päästä näyttämään parhain osaamisalueesi eri tyyppisissä asiakasyrityksissämme - miltä kuulostaisi työskentely esimerkiksi Rovaniemellä, missä palvelut ja luonto kohtaavat tai vaikkapa Utsjoella, Luostolla, Ylläksellä, Pyhällä, Saariselällä tai Ivalossa keskellä kauneinta Lapin talviluontoa ja aktiviteetteja?

Tarjoilijat työskentelevät kohteesta ja aiemmasta kokemuksesta riippuen esimerkiksi ala carte-, pikaruoka-, aamiais- tai buffettarjoilijan tehtävissä. Edellytämme aiempaa kokemusta tarjoilijan työtehtävistä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja joustava työote sekä aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

Työtä on tarjolla asiakasyritystemme tarpeiden mukaan muutamasta viikosta usean kuukauden sesonkiin kohteesta ja omasta käytettävyydestäsi riippuen. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille, jolloin työntekijällä on Go Onin ammattilaisten tuki ja kattavat henkilöstöedut käytettävissään koko työsuhteen ajan. Asunto järjestyy. 

Hae tehtävää jättämällä hakemus Go Onin nettisivuilla www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriasi lisäksi millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, ja jos sinulla on jo toiveita sijainnin suhteen. Aloitamme haastattelut videohaastattelulla, johon tulee kutsu sähköpostilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi ja Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499638
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Tampere, Joensuu, Oulu, Helsinki