Tarjoilijoita talvisesongiksi!
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Haemme asiakkaallemme talvisesongiksi 

Tarjoilijoita 

Etsimämme ravintola-alan osaaja on reipas, asiakaspalveluhenkinen ja muuntautumiskykyinen, sekä pystyy toimimaan ripeästi myös kiireen keskellä.  

Työtehtävät ovat monipuoliset, joten toivomme sinulta kykyä siirtyä tehtävästä toiseen saumattomasti. Sinulla tulisi olla kokemusta vähintään kassatyöskentelystä, anniskelusta sekä lautastarjoilusta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kyky oppia uutta nopeasti!

Työ vaatii hyvää suomen kielen taitoa sekä hygienia- ja anniskelupassia. Muu kielitaito katsotaan eduksi!

Työvuorot voivat sijoittua aamuun, päivään tai iltaan, joten toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Oman auto helpottaa liikkumista työpaikalle, mutta julkisella liikenteellä pääsee myös kulkemaan. Työ on määräaikainen talvisesongin loppuun asti. 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan rentoon työporukkaan! Työsuhde-etuna tarjoamme kausikortin rinteisiin!

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä: 

Anni Vellonen

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496377
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti