(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita - Talven elämysmatka Kolille
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Kaipaatko talveesi seikkailua ja uusia kokemuksia? Tartu tilaisuuteen ja lähde kanssamme elämysmatkalle talven sesonkiin Kolin upeisiin maisemiin! Matkalippuja on vielä muutamia tarjolla - nouda pikaisesti omasi!

Etsimme asiakkaamme ala carte ravintolaan TARJOILIJOITA luomaan asiakkaille ikimuistoisia hetkiä ja unohtumattomia elämyksiä.

BREAK SOKOS HOTEL KOLI sijaitsee kuvankauniissa kansallispuistossa, aivan Kolin huippujen tuntumassa. Hotellilta avautuva näkymä Pieliselle tuntuu jatkuvan silmänkantamattomiin ja taivas on käsinkosketeltavan lähellä. Grill it:n löydät Break Sokos Hotel Kolin yhteydestä. Skandinaavinen ravintola yhdistää perinteisen grillauksen, erinomaiset pihviannokset ja ensiluokkaiset raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen. Ravintola toimii myös erilaisten juhlien, kokousten, ja tapahtumien keskipisteenä.

Tarjoilijan tehtäviin kuuluu ala carte ravintolassa asiakkaiden palveleminen. Työssä tyypillinen hektisyys ei saa jalkojasi tutisemaan ja hymyäsi hyytymään, teet työsi aina ammattitaitoisella otteella.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja ennen kaikkea rohkeutta, motivaatiota ja oppimisen halua ripauksella rempseää iloisuutta. Mainitsethan mikäli sinulla on kokemusta vastuutehtävistä ravintola-alalta. Löytyyhän takataskustasi myös hygienia-, ja anniskelupassi sekä mahdollinen voimassa oleva salmonellatodistus? Auton käyttömahdollisuus auttaa työpaikalle pääsemisessä.

Tarjoamme loistavaa mahdollisuutta päästä työskentelemään mukavassa työtiimissä monipuolisten työtehtävien parissa -oppimaan uutta, kehittymään ja haastamaan itseäsi. Tarjolla on sesonkityöntekijän paikkoja sekä vakituisia tehtäviä. Hyvälle työntekijälle on varmasti töitä pitkäaikaisesti ja oman elämäntilanteesi mukaan. Ethän aikaile, lähde jo tänään unohtumattomalle matkalle kanssamme Kolin upeisiin kansallismaisemiin!

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit myös erottua ja yllättää meidät videohakemuksella, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit sopivin tähän tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.

Mikäli sinulla on mahdollisuus tarttua haasteeseen ja muuttaa työn perässä kauempaakin Pohjois-Karjalan upeisiin maisemiin, majoitus pystytään järjestämään sinulle tarvittaessa.

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Personalhuset kanssa. Kaikissa lisätiedusteluissa Sinua auttaa Personalhusetilta konsultti Miia Tarvainen puh. 050 362 3984, miia.tarvainen@personalhuset.fi

Hae paikkaa jo tänään - olet näin askeleen edellä unelmiesi työpaikkaa!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.