Tarjoilijoita sesonkityöhön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Kaipaatko talveesi ja tulevaan kesään seikkailua ja uusia kokemuksia? Tartu tilaisuuteen ja lähde kanssamme talven tai kesän elämysmatkalle upeiden maisemien ääreen kerryttämään arvokasta työkokemusta.

Etsimme asiakkaamme ala carte ravintoloihin TARJOILIJOITA Joensuuhun ja lähialueille.

Tarjoilijan tehtäviin kuuluu ala carte ravintolassa asiakkaiden palveleminen. Työssä tyypillinen hektisyys ei saa jalkojasi tutisemaan ja hymyäsi hyytymään, teet työsi aina ammattitaitoisella otteella.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja ennen kaikkea rohkeutta, motivaatiota ja oppimisen halua ripauksella rempseää iloisuutta. Mainitsethan mikäli sinulla on kokemusta vastuutehtävistä ravintola-alalta. Löytyyhän takataskustasi myös hygienia-, ja anniskelupassi sekä mahdollinen voimassa oleva salmonellatodistus? Auton käyttömahdollisuus auttaa työpaikalle pääsemisessä.

Tarjoamme loistavaa mahdollisuutta päästä työskentelemään mukavassa työtiimissä monipuolisten työtehtävien parissa -oppimaan uutta, kehittymään ja haastamaan itseäsi. Tarjolla on sesonkityöntekijän paikkoja sekä vakituisia tehtäviä. Hyvälle työntekijälle on töitä kesälle 2020 ja oman elämäntilanteesi mukaan. Ethän aikaile, lähde jo tänään unohtumattomalle matkalle kanssamme.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.

Mikäli sinulla on mahdollisuus tarttua haasteeseen ja muuttaa työn perässä kauempaakin, majoitus pystytään järjestämään sinulle tarvittaessa.

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Personalhuset kanssa. Kaikissa lisätiedusteluissa Sinua auttaa Personalhusetilta konsultti Miia Tarvainen puh. 050 362 3984, miia.tarvainen@personalhuset.fi

Hae paikkaa jo tänään - olet näin askeleen edellä unelmiesi työpaikkaa!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot