(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita, saliapulaisia, tiskari ja roudari
Bastion Catering/Bastion Bistro

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2018

Bastion Bistro sijaitsee Suomenlinnassa – yhdessä Suomen suosituimmista vierailukohteista.

Ravintolamme käsittää 40 paikkaisen ravintolasalin, 80 paikkaisen terassin näköalalla Helsingin silhuettiin, juhlatilan 75 vieraalle sekä kaksi pienempää kabinettia ja saunan. Lisäksi järjestämme Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloissa monenlaisia cateringtilaisuuksia mm. häitä.

Etsimme nyt joukkoomme reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta, ainutlaatuisesta tunnelmasta merilinnoituksella sekä vilkkaista työpäivistä kansainvälisen asiakaskuntamme parissa.  Ravintolamme on kesällä avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joten työ on vuorotyötä ja sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoilija
Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ravintolamme salityön ja terassin sekä vaihtelevien cateringtilaisuuksien parissa. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutyöstä, suoritettu hygienia- ja anniskelupassi sekä positiivinen palveluasenne. Palvelet asiakkaitamme sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Mikäli pystyt toimimaan myös vuorovastaavana - sekin on mahdollista.

Saliapulainen
Haemme useampaa saliapulaista. Työnkuvaasi kuuluu tarjoilijoidemme avustamista, sekä lautasten ja lasien plokkaamista salissa ja terassilla. Yhdessä tarjoilijoidemme kanssa vastaatte siitä, että asiakkaamme viihtyvät. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassi, vähintään suomen ja englannin kielen taitoa, muttei välttämättä aikaisempaa kokemusta ravintolatyöstä. Tarvittaessa saliapulaiset osallistuvat myös cateringtilaisuuksiimme.

Tiskari
Tehtäviisi kuuluu ravintolamme ja cateringtilaisuuksiemme tiskihuolto sekä muut keittiön avustavat tehtävät. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, mutta toki se on eduksi. Riittää, että olet motivoitunut, valmis oppimaan uutta, ja tarttumaan kaikkiin keittiömme avustaviin töihin. Ennen työn aloittamista tarvitset myös hygieniapassin. Työkielenä keittiössämme on suomi.

Roudari
Työnkuvaasi kuuluu cateringtilaisuuksiemme kuormaus- ja kuljetustehtävät. Lisäksi toimit tarvittaessa monitaitoisena yleismiehenä, joka voi auttaa ravintolamme pihan ja talon huoltotöissä.
Työssasi tarvitset käytännöllistä työskentelyotetta, organisointitaitoja ja oma-aloitteisuutta. Myös hyvä kunto on tarpeen astioiden ym. kantamisessa. Ehdoton vaatimus on ajokortti ja kyky ajaa autoa sujuvasti – myös pakettiautoa. Työkielenä on suomi.
Roudarin työ alkaa sopimuksen mukaan ja voi jatkua ympäri vuoden keikkaluonteisena.

*****

Halutessasi voit tehdä kaikissa tehtävissä yksittäisiä vuoroja jo nyt, ja varsinaiset kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa. Osa-aikaisena työ sopii hyvin myös opiskelijalle. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla info@bastion.fi. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä samasta osoitteesta.

Tutustu meihin myös Facebookissa www.facebook.com/bastionbistro/ ja www.facebook.com/bastioncatering.fi/