(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita, saliapulaisia ja tiskareita
Bastion Catering / Bastion Bistro

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Bastion Bistro sijaitsee Suomenlinnassa – yhdessä Suomen suosituimmista vierailukohteista.

Ravintolamme käsittää 40 paikkaisen ravintolasalin, 80 paikkaisen terassin näköalalla Helsingin silhuettiin, juhlatilan 75 vieraalle sekä kaksi pienempää kabinettia ja saunan. Lisäksi järjestämme Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloissa monenlaisia cateringtilaisuuksia mm. häitä.

Etsimme nyt joukkoomme reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta, ainutlaatuisesta tunnelmasta merilinnoituksella sekä vilkkaista työpäivistä kansainvälisen asiakaskuntamme parissa.

Ravintolamme on kesällä avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joten työ on vuorotyötä ja sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Toivomme, että voisit tehdä muutamia vuoroja jo keväällä ja tutustua toimintaamme. Meillä on mahdollista jatkaa myös syksyllä, sillä osa-aikaisena työ sopii hyvin esim. opiskelijalle. Varsinaiset kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan huhti-, touko- tai kesäkuussa ja perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä keväällä ennen töiden alkua.

Tarjoilija

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ravintolamme salityön ja terassin sekä vaihtelevien cateringtilaisuuksien parissa. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutyöstä, suoritettu hygienia- ja anniskelupassi sekä positiivinen palveluasenne. Palvelet asiakkaitamme sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Mikäli pystyt toimimaan myös vuorovastaavana - sekin on mahdollista.

Saliapulainen

Haemme useampaa saliapulaista. Työnkuvaasi kuuluu tarjoilijoidemme avustamista, sekä lautasten ja lasien plokkaamista salissa ja terassilla. Yhdessä tarjoilijoidemme kanssa vastaatte siitä, että asiakkaamme viihtyvät. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassi, vähintään suomen ja englannin kielen taitoa, muttei välttämättä aikaisempaa kokemusta ravintolatyöstä. Tarvittaessa saliapulaiset osallistuvat myös cateringtilaisuuksiimme.

Tiskari
Tehtäviisi kuuluu ravintolamme ja cateringtilaisuuksiemme tiskihuolto sekä muut keittiön avustavat tehtävät. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, mutta toki se on eduksi. Riittää, että olet motivoitunut, valmis oppimaan uutta, ja tarttumaan kaikkiin keittiömme avustaviin töihin. Ennen työn aloittamista tarvitset myös hygieniapassin. Työkielenä keittiössämme on suomi.

*****

Täytä tietosi ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi kesätyö-lomakkeellamme su 09.02.2020 mennessä. Kerrothan lomakkeella osaamisestasi, kielitaidostasi sekä milloin voisit aloittaa osa-aikaisena ja milloin täysipäiväisenä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä sähköpostilla info[@]bastion.fi. Tutustu meihin myös Facebookissa www.facebook.com/bastionbistro/ ja www.facebook.com/bastioncatering.fi/ tai Instagramissa @Bastion.Bistro tai @Bastion_Catering. 

Tule viettämään elämäsi kesä Suomenlinnassa!