(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Rukan talvisesonkiin 2019-2020
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Työnteko tunturissa on monelle meistä elämän suola tai jopa se ainoa oikea tapa nauttia Suomen talvesta ja sen suomista harrastusmahdollisuuksista. Työhakemukset kannattaa lähettää hyvissä ajoin, vaikka työvoiman tarve on suurin luonnollisestikin talven kiireisimpien sesonkien (joulu-uusivuosi ja hiihtolomat-pääsiäinen) aikaan.

Etsimme tarjoilijoita useille eri asiakasyrityksillemme Rukan tulevaan talvisesonkiin 2019-2020.

Voit olla joko hieman kokemusta omaava aloittelija tai voit olla jo kokenut tekijä, jolle olisi uusia haasteita luvassa pidemmäksikin aikaa! Tule kartuttamaan kokemustasi Lappiin ja nauttimaan talven mahtavista maisemista!

Edyllytämme sinulta:

  • hallitset tarjoilutekniikan perusteet sekä tunnet anniskeluasiat
  • kiinnostusta ruoasta, juomista ja alan trendeistä ja suuntauksista
  • iloista ja reipasta asennetta asiakaspalveluun myös kiireen keskellä
  • hygienia- ja anniskelupassia

Työ kiinnostaa, mutta asuntoa ei ole? Ei hätää, useilla asiakasyrityksillämme on maksullinen kimppa-asuntomahdollisuus. Kysy lisää!

Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi, nykytilanteesi sekä käytettävyytesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultit Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai Jenni Imponen + 358 50 464 9186. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset oheisen hakulinkin kautta.