Tarjoilijoita Rukalle, ravintola Kuksa
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Korkeatasoinen ravintola Rukan Kuksa tarjoaa paikallisesti tuotettua villiruokaa Rukan kylässä, Kuusamossa. Tunnelmallinen miljöö ja persoonalliset astiat luovat ainutlaatuiset puitteet nautinnolliseen iltaan, suussa sulavien ruokien äärellä. Ravintola on perhe omisteinen ja lähes kaikki valmistetaan ravintolassa itse alusta alkaen. Pohjoisen puhtaat raaka-aineet näyttelevät pääroolia talven ruokalistalla. 

Etsimme nyt tarjoilijoita tulevaan talvisesonkiin. Tehtäviin kuuluu niin lounas kuin a`la carte tarjoilua. Viinien tuntemus katsotaan eduksi, sekä perus drinkit tulisi olla hallussa. Vuorot ovat ilta painotteisia mutta välillä on toki lounas ja esivalmisteluvuoroja.

Vaatimuksena on vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi tulisi myös taskusta löytyä. Kuitenkin kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Halu oppia uutta ja aito kiinnostus alaa kohtaan varmistavat onnistuneet työreissun tähän huikeaan ravintolaan Rukalla.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa tiimiä. Vapaalla sinulla avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet lumisine tuntureineen. Majoituksen huokeaan hintaan. Erittäin kilpalukykyisen palkan omien taitojesi mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tarjolla on eri mittaisia keikkoja niin 1kk joulusesongista ihan koko talvikauden työsuhteeseen. Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja pohjoisen luonnosta nauttimiseen. Meillä palvelu pelaa ja sinusta välitetään. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme pohjoisessa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1390183
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo