(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Rovaniemelle
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme nyt eri asiakaskohteisiin Rovaniemelle

AMMATTITAITOISIA TARJOILIJOITA

Tärkää tässä työssä on hymy ja halu työskennellä asiakkaiden parissa. Työ on keikkaluonteista, joten toivomme sinulta joustavuutta ja valmiutta lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Meiltä löytyy työtehtäviä aamiastarjoilijan sekä A la Carte -keittiön puolelta. Tarjolla on keikkatyön ohella myös säännöllisesti tehtäviä työvuoroja.

Työhön vaaditaan:
-Hygieniapassa
-Aurinkoinen asenne
-Anniskelupassi riippuen kohteesta
-Kielitaito eduksi

Jos kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana - Joten toimi pian niin voit päästä mukaan aurinkoiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin 8-16 välillä.
Mari Lahtinen puh. 040 529 8697, mari.lahtinen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.