(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Ravintola Rantakerttuun
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Kun me täällä Opteamilla kysymme hakijoiltamme, mitkä asiat ovat heille työssään tärkeitä, on vastaus usein sama: mukavat työkaverit, se että töissä on kivaa sekä hommien vaihtelevuus. Työntekijämme haluavat usein myös kehittyä työssään ja olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa.

Arvatkaapa mitä? Meillä on TASAN tälläinen paikka tarjolla!

Etsimme Ravantit Oy:n ravintoloille uusia työntekijöitä osaksi heidän mielettömän hauskaa, rempseää ja rentoa henkilökuntaansa. Tässä duunissa nauru raikaa ja hommasta tienaa muutakin kun tippejä. Ja mikä parasta, hakeaksesi tätä paikkaa, sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, nimittäin ME KOULUTAMME sinut. Koulutus ei maksa maltaita, vaikka antaakin sinulle miljoonien arvoisen tietotaidon ravintolatyöskentelyä varten.

Ravantien huikeat kohteet ovat rentoja ruokaravintoloita, joissa tarjotaan laadukkaita aterioita ja herkullisia juomia. Asiakaspalvelun tulee olla oikeasti välitöntä ja lämmintä. Näissä paikoissa nautitaan, sekä henkilökunnan että asiakkaan toimesta.

Ravintola-alan hommat painottuvat iltaan ja viikonloppuun, eli tämä on loistavaa hommaa myös toisen työn tai opintojen oheen. Ennen töiden aloitusta, käyt Opteamin raflateam-koulutuksen, jossa sinulle opetetaan kolmessa päivässä KAIKKI mitä sinun tarvitsee osata aloittaaksesi työt.

Kertauksena: työpaikka 6/5, työkaverit 6/5, Kokemusta ei vaadita, VAIN ASENNE RATKAISEE. Nyt ei ole mitään syytä jättää hakematta tätä paikkaa. KLIK KLIK KLIK, tee itsellesi vuoden palvelus hakemalla mukaan tähän porukkaan. Koulutus järjestetään 16-18.10.2018.

Eduksi luettavat asiat: Positiivinenasenne, Hymy, 16-18.10.2018