(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Ravintola Kaarnaan
HOK-Elanto / Kaarna Baari & Keittiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Kaarna baari&keittiö on rento, tyylikäs ja viihtyisä suomalainen ravintola pohjoismaisella mausteella. Yksinkertaiset, selkeät ja puhtaat maut on Kaarnan juttu ja täällä tarjotaan modernia suomalaista ruokaa. Ruokalistalta löytyy myös kotimaisista raaka-ainesta valmistettuja snapaksia ja snapaslautoja. Metsä ja Mansikki, Juoppolohi tai Hirvestäjän iltapala on mainioita Kaarnan erikoisuuksia!
Kaarnassa on myös laaja ja monipuolinen pienpanimo tuote valikoima ja siellä järjestetään Beer&You- oluttastingeja.
Kaarna sijaitsee keskeisellä paikalla Forumin kauppakeskuksessa, joten katutason sympaattinen skumppa baari on loistava treffauspaikka ja yläkertaan on helppo siirtyä shoppailun lomassa lounaalle tai tulla nauttimaan ihana illallinen.
Elämä ilman Kaarnaa on kuin shampanja ilman kuplia!

Tämän ravintolan loppuvuodessa riittää vauhtia ja vilskettä, joten etsimme tiimiin positiivisella asiakaspalveluasenteella varustettuja tarjoilijoita, joiden pää ei mene pyörälle kiireisinäkään hetkinä. Tarjoilijalta edellytetään jonkin verran tarjoilukokemusta, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee!

Töitä on tarjolla syys-tammikuulle 60h-112,5h/3vko:ssa eli kerro mikä vuoromäärä on sinulle sopiva, kaksi vuoroa viikossa vai täydet työtunnit! Työ on ilta- ja viikonloppu painotteista.

Kaarnan dream team odottaa töihin juuri sinua, hae paikkaa pian! Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen.