(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita rapukauteen!
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Helan går! Punaisena hehkuvat ravut, rapean paahtoleivän tuoksu ja hyvä seura. Vaikka kesä onkin vasta tuloillaan, on aika suunnatta katseet jo kohti syksyä ja lähenevää rapukautta. Pimenevin syysiltoihin tuovat piristystä perinteiset rapujuhlat, joissa laulu raikaa ja meno voi yltyä riehakkaaksikin. Hyvän juhlatunnelman takaavat iloinen ja palvelualtis henkilökunta, johon etsimme vahvistusta.

Etsimme tarjoilijoita työskentelemään rapujuhlissa Helsingin edustalla sijaitsevaan kesäravintolaan. Tässä tehtävässä eduksi ovat nopeat jalat, rautaiset hermot sekä aikaisempi kokemus rapujuhlissa tarjoilusta. Mikäli tämän tyylisissä tapahtumissa tarjoilu ei ole sinulle vielä tuttua mutta omaat jo muuta kokemusta tarjoilutehtävistä, perehdytämme sinut tähän tehtävään. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa juoma- ja ruokatarjoilu sekä tilaisuuden esivalmistelut. Juhlahumussa etusijalla on asiakkaiden viihtyvyys, jossa sinä pääset loistamaan palvelutaidoillasi. Tukenasi on osaava, kokenut ja erittäin vastaanottavainen tiimi. Pääset työskentelemään omia vahvuuksiasi hyödyntäen ja samalla kehittämään osaamistasi.

Työt sijoittuvat ajalle elo – syyskuu ja työvuoroja on tarjolla viikoittain tiistaista lauantaihin. Voit valita itsellesi sopivimmat päivät tai sitoutua kaikkiin. Työ on iltapainotteista ja työvuorot sijoittuvat klo:16.00 – 01.00 välille. Mahdollisuus on myös tehdä joitakin työvuoroja jo ennen juhannusta eri tyyppisissä tilaisuuksissa.

Mikäli tehtävä sai sinut haaveilemaan jo mukaansa tempaavasta tunnelmasta ja näet jo itsesi sytyttelemässä rapulyhtyjä, älä enää aikaile vaan jätä hakemuksesi hakulinkin kautta.

Skål!