Tarjoilijoita, Radisson Blu Grand Hotel Tammer
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä, jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Haemme nyt tarjoilijoita legendaariseen Grand Hotel Tammeriin

Tammer on ainutlaatuinen hotelli, jonka miljöö ja palvelut tarjoavat vertaansa vailla olevia nautintoja ja elämyksiä. Tammerin arvot ovat edelleen kunniassa: Asiakkaista pidetään hyvää huolta ja Tammer on ylpeä keittiöstään.

Tarjoilijan tehtävässä pääset mahdollistamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä. Haemme työntekijöitä sekä aamuvuoroihin työskentelemään Super Breakfast aamiaiselta, että BistroTammerin a la carteen. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa, eikä hymy hyydy kiireen keskellä. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Sinulta löytyy hygieniapassi sekä anniskelupassi ja oikeaa asennetta!

Meillä pääset toteuttamaan asiakkaalle unohtumattomia kokemuksia yhteistyössä huippukollegojen kanssa. Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti aamiaiselta isojen kokous- ja tapahtumatalojen kautta tunnelmallisiin bistroihin.

Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä osa-aikaiseen työsuhteeseen sopimustunneilla 60 h- 90 h / 3 vko.

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet.

 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Rasskazova puh. +358 40 743547, maria.rasskazova@eezy.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 28.11.2021 mennessä.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSON-BLU-GRAND-HOTEL-TAMMER/Tarjoilijoita--Radisson-Blu-Grand-Hotel-Tammer--Tampere_R-9375

 

Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.

Sokotel – We make hospitality happen.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493603
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere