(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita pikkujoulukauteen, Ravintola Savoy, Royal Ravintolat Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018
Oletko aina unelmoinut työstä Helsingin kattojen yllä? Etsimme nyt asiakkaallemme tulevalle pikkujoulukaudelle ravintola Savoyhin innokkaita ja upealla asenteella varustettuja tarjoilijoita! Miltä kuulostaisi työpaikka Helsingin parhaimmalla paikalla, uniikissa ympäristössä, ihanien kollegoiden ympäröimänä?

Ravintola Savoyn ovet ovat avautuneet vuonna 1937 ja Savoy on yhä pääkaupunkiseudun arvostetuimpiin kuuluva ravintola. Ravintolatoimintaa on kahdessa kerroksessa.
Kerros seitsemän toimii Savoyn juhlakerroksena, josta löytyy juhla- ja kokouskabinetit. Kerroksessa kahdeksan on ravintolasali, jonka yhteydessä olevalta terassilta avautuvat upeat näkymät yli kaupungin.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, tärkeintä on asenne ja halusi kehittyä kanssamme! Työn aloitus ja tuntimäärät menevät sopimuksen mukaan. Savoyssa ei yksikään työpäivä ole tylsä, vauhtia ja uusia tilanteita voimme siis sinulle luvata. Tervetuloa mukaan Savoyn perheeseen!


Edellytämme sinulta

Aitoa intohimoa tarjoilijan työtehtävää kohtaan
Halua tuottaa asiakkaillemme elämyksiä
Innokasta asennetta ja halua kehittyä
Kokemusta ja osaamista tarjoilijan työtehtävistä


Tarjoamme sinulle

Upeat kollegat ja ainutlaatuisen miljöön
Hauskan ja vaihtelevan työn - meillä pääset oppimaan ja kehittymään!
Työpaikan erittäin hyvällä sijainnilla


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Käy myös tutustumassa Huikeeseen Facebook-sivuumme ja lue lisää!


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi