(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita pikkujoulukauteen, Ravintola Kappeli
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Hei sinä à la carte -tarjoilun taitaja! Haluatko työskennellä Espan tunnelmallisessa ympäristössä perinteikkään tyylikkäässä ravintolassa? Jos vastasit kyllä, paikka Kappelin tiimissä voi olla juuri sinun!

Etsimme ravintola Kappelin pikkujoulukauteen ammattitatioisia à la carte -tarjoilijoita. Tässä työtehtävässä vastaat asiakkaiden tasokkaasta palvelusta ja heidän viihtymisestään. Hallitset tarjoilun tekniikan, hoidat oman aseman ja pystyt hurmaamaan asiakkaat myös vilkkaina iltoina. Töitä on tarjolla 90h/3vko vuoden loppuun saakka. Työt alkavat marraskuussa tai aikaisemmin näin halutessasi.


150- vuotiaan Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Kappelin miljöö ja näkymät luovat ainutlaatuiset kehykset lounaalle ja illalliselle. Eino Leinon kantapöytä on edelleenkin omalla paikallaan. Espan puiston kauneus, lasiverannan avaruus, rakennuksen arvokas olemus ja moderni keittiö ovat valmiina tämän päivän asiakkaille. Tule mukaan kirjoittamaan omaa sivuasi Kappelin historiaan!


Edellytämme sinulta

- positiivista ja ahkeraa työotetta
- aikaisempaa kokemusta à la carte -tarjoilusta
- täysi-ikäisyyttä


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen työn upeassa miljöössä
- Mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi
- Töitä joustavasti oman tilanteesi mukaan


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi tai jätä meille CV:si. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi ja koulutuksesi sekä nykytilanteesi, sillä meidän on tärkeää tietää mitä osaat. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Kutsumme hakijat hakemusten perusteella haastatteluun. Muistathan liittää hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi