(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita pikkujoulukaudelle ja joululounaille Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haemme asiakkaillemme reippaita ja oma-aloitteisia

TARJOILIJOITA

pikkujoulukaudelle sekä joululounaille.

Ravintolat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Töitä olisi tarjolla marras-joulukuun väliselle ajalle, mutta jatko muissa asiakasravintoloissamme on mahdollinen tämän jälkeenkin.

Työtuntien määrä riippuu tehtävään valittujen osaamisesta ja halukkuudesta työskennellä. Työvuoroja voi olla viikossa useampia, tai satunnaisemmin. Työ sopii siis hyvin myös lisätienestiksi. Suomen kielen taito on plussaa, mutta hyvällä englannin kielelläkin pärjää työssä. Hygieniapassi on pakollinen.

Hakemamme tarjoilijat ovat jo kerryttäneet aiempaa työkokemusta tarjoilutyöstä. Eduksesi katsotaan kokemus cateringtarjoilusta, á la carte -tarjoilusta sekä tilaustarjoilusta. Olet työaikojen suhteen joustava, reipas ja positiivinen asiakaspalvelija, joka työskentelee erinomaisesti myös paineen alla. 

Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pian nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, milloin voit aloittaa ja palkkapyyntösi. 

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.