(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita pikkujouluihin, Seinäjoki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Oletko positiivisen asenteen omaava asiakaspalvelija? Oletko ravintola-alan konkari tai oletko kiinnostunut alasta? Pikkujoulukausi tarjoaa loistavia mahdollisuuksia eri tehtävissä!

Etsimme asiakasyrityksellemme Seinäjoelle ripeitä ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita 24.11.2018 järjestettävään pikkujoulujuhlaan sekä muihin pikkujoulutilaisuuksiin.

24.11. tapahtuma järjestetään Seinäjoen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kyseessä on iltatapahtuma, jossa ruokailu on buffetista. Tehtävät pitävät sisällään osaamistasosta riippuen mm. plokkaamista, juomien pöytiintarjoilua,siisteyden ylläpitämistä ja baaritarjoilua. Työvuorot tulevat sijoittumaan n. klo 17-02 välille.

24.11. vuoron lisäksi vuoroja on mahdollista tehdä muissa asiakasyrityksissämme Seinäjoella ja naapurikunnissa. Pikkujouluaikana työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin ja niitä on tarjolla asiakasyritysten tilausten mukaisesti, joten pystyt yhdistämään tämän työn myös esimerkiksi opintoihin. Voit valita itse sellaisia vuoroja, jotka sinulle sopii parhaiten.

Tarvittaessa työhön kutsuttavana työntekijänä on mahdollista jatkaa myös kauden jälkeen. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa TES:iä.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta tai koulutusta ravintola-alalta / asiakaspalvelusta
Ripeää työskentelyotetta ja positiivista asennetta
Hygienia- ja anniskelupasseja
Suomen kielen taitoa, muu kielitaito on etusi
Joustavuutta työvuorojen suhteen.


Tarjoamme sinulle

Monipuolisia työtehtäviä erilaisissa tilaisuuksissa
Reipastahtiset työpäivät, joissa yksikään päivä ei ole samanlainen
Tilaisuuden kehittää itseäsi tarjoilijana ja asiakaspalvelijana
Mahdollisuuden päästä työskentelemään eri asiakasyrityksissämme
Työn, jossa pääset valitsemaan sinulle sopivat vuorot.


Kiinnostuitko?

Varmista paikkasi tulevalla pikkujoulusesongilla ja täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.staffpoint.fi! Kerro hakemuksessasi aiemmasta alan kokemuksestasi, nykytilanteestasi sekä käytettävyydestäsi tulevassa sesongissa. Kutsumme hakemusten perusteella videohaastatteluun, joten tarkkaile sähköpostiasi!


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi