Tarjoilijoita Pedrinasiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Pedrina's on kokkolalainen pitkän linjan ala carte -ravintola. Keskeisellä paikalla Kokkolan keskustassa sijaitseva ravintola on tarjonnut makuelämyksiä kokkolalaisille vuodesta 1995 saakka. Laadukkaista kotimaisista raaka-aineista valmistetut hampurilaiset, pihvit sekä tex-mexannokset kuuluvat ravintolan kattavaan annosvalikoimaan.

Kiiren kasvaessa etsimme nyt asiakkaamme palvelukseen TARJOILIJOITA.

Etsimämme henkilö on asiakaspalvelun ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Odotamme hakijoiden olevan luonteeltaan iloisia sekä ulospäin suuntautuneita ihmisiä, joille hyvän palvelun tuottaminen on sydämen asia. 

Työtavoiltaan hakemamme henkilö on tarkka sekä tunnollinen. Ajoissa töihin saapuminen sekä tilauksista ja sitä kautta asiakkaista huolehtiminen eivät tuota etsimällemme henkilölle ongelmia. Tämän lisäksi sinulla on oikea asenne työn tekemistä kohtaan ja koet jo nyt, että ravintola-ala on sinun juttusi.

Eduksi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä. Hygienia- sekä anniskelupassi vaaditaan, mutta ne voi suorittaa vielä ennen töiden aloittamista.

Työ on osa-aikatyötä, joka suoritetaan vuokratyönä Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta. Tämä ei luonnollisestikaan vaikuta esimerkiksi palkkaan tai lisiin millään tavoin, vaan kaikki menee vähintään TES:n mukaan. Työtunteja kolmen viikon jaksolle on luvassa n. 60-80.

Kiinnostuitko? Laita hakemus sisään, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot:

Jasmin Isohanni, 0403075241 / jasmin.isohanni@eezy.fi

Aki Lyyski, 050 3522775 / aki.lyyski@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499104
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola