(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita pääkaupunkiseudun syyssesonkiin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Tänä syksynä ruska on värikkäämpi, ravintolat vilkkaampia ja asiakkaat tyytyväisempiä kuin koskaan! Tänä syksynä juuri sinä tartut tuumasta toimeen Opteamin tarjoilijana! Haemme TARJOILIJOITA työskentelemään monipuolisiin asiakasyrityksiimme.

Etsimme syyskaudelle töihin osaavia tarjoilijoita, joille ravintolamaailma on tuttu ja työnkuva hallussa. Hallitset oman aseman hoitamisen ja prikka ja lautaset pysyvät hyppysissäsi, tunnet tavallisimmat juomat, sekä hallitset viinin tarjoilemisen. Kaiken tämän osaamisen, on sitten kyse vuosien kokemuksesta tai alan tulevaisuuden lupauksesta, tärkeimpänä viimeistelynä on, että nautit aidosti asiakaspalvelusta – positiivinen asenteesi piristää asiakkaiden päivää myös iltojen pimentyessä.

Työt käynnistyvät elo - syyskuussa ja tarjolla on keikkaluontoista työtä ja pidempiä määräaikaisia työsuhteita. Opteamin keikkatarjoilijana pääset itse rakentamaan työvuorolistasi ja kartuttamaan monipuolista työkokemusta eri asiakasyrityksissämme. Määräaikaisessa työsuhteessa puolestaan työskentelet yhdessä ravintolassa ennalta sovittujen työtuntien mukaisesti. Vuorot painottuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin, joten ne sopivat mainiosti opiskelun ohessa tehtäviksi!

Alamme käsittelemään hakemuksia heinäkuun lopulla ja ensimmäiset haastattelut pyörähtävät käyntiin elokuun alusta alkaen.

Laita hakemuksesi tulemaan, ja katsotaan yhdessä millainen työskentelyvaihtoehto pukisi parhaiten juuri sinua!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, A la Carte osaaminen
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito