Tarjoilijoita pääkaupunkiseudulle!
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2020

Meillä Eezyllä on tarvetta tarjoilijoille asiakasyritystemme vaihteleviin tarpeisiin!
Asiakkainamme on monipuolisesti ravintoloita Helsingissä ja lähialueella. Olit sitten fine dining, banketti tai ac-osaaja niin ota rohkeasti yhteyttä. Voit olla alan kokenut konkari tai vasta hieman kokemusta kerryttänyt tekijä. Tarvittaessa koulutamme myös tehtäviin.

Työssä menestyksen kannalta tärkeintä on asiakaslähtöisyys, kiinnostus alaa kohtaan ja aiempi kokemus asiakaspalvelusta sekä suoritettua hygieniapassi.
Asiakasyrityksemme sijaitsevat Helsingin keskustassa tai hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulla. Tarjoamamme työ on vuorotyötä ja työvuoroja on myös viikonloppuisin. Työntekijämme pääsevät työskentelemään monipuolisissa asiakasyrityksissämme joko keikkaluontoisesti tai pidempiaikaisesti.

Jätä tästä työhakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Mahdollisuus työllistyä kauttamme hyvin nopeasti. 

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli herää kysyttävää tai sinulla on hakemukseesi lisättävää.
Lisätietoja eri mahdollisuuksista voi kysyä Ruusulta :

ruusu.toivonen@eezy.fi 

Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä: https://eezy.fi/palvelut/

Eezy Henkilöstöpalvelut – Vapaus tehdä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1381450
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa