(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsitkö töitä ravintola-alalta? Olisitko sinä etsimämme henkilö täydentämään mukavaa työporukkaamme?

Haemme nyt TARJOILIJOITA asiakkaamme henkilöstöravintoloihin pääkaupunkiseudulle.

Tarjoilijana toimit hektisessä ravintolaympäristössä, joten toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintola-alalta sekä palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Olet organisointikykyinen, ja hoidat työsi iloisesti ja ripeästi. Tehtävän fyysisyyden vuoksi hyvä peruskunto on suotavaa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa. Hygieniapassi vaaditaan tehtävään ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Työajat sijoittuvat klo 7–22 välille ja työvuorot ovat arkisin sekä viikonloppuisin. Töitä on tarjolla asiakkaamme tarpeiden mukaisesti koko vuoden ympäri.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi