Tarjoilijoita pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Etsitkö töitä ravintola-alalta? Olisitko sinä etsimämme henkilö täydentämään mukavaa työporukkaamme?

Haemme nyt TARJOILIJOITA asiakkaamme henkilöstöravintoloihin pääkaupunkiseudulle.

Tarjoilijana toimit hektisessä ravintolaympäristössä, joten toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintola-alalta sekä palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Olet organisointikykyinen, ja hoidat työsi iloisesti ja ripeästi. Tehtävän fyysisyyden vuoksi hyvä peruskunto on suotavaa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa. Hygieniapassi vaaditaan tehtävään ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Työajat sijoittuvat klo 7–22 välille ja työvuorot ovat arkisin sekä viikonloppuisin. Töitä on tarjolla asiakkaamme tarpeiden mukaisesti koko vuoden ympäri.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 11.2.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1094890
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula, Vantaa