(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita, O'Learys Iso-Omena, Espoo
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Oletko energinen asiakaspalvelija, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen? Onko sinulle hyvä palvelu kunnia-asia? Hyvä, siinä tapauksessa olet etsimämme! Haemme nyt O’Learys Isoon Omenaan ilta- ja viikonloppupainotteisiin työvuoroihin

TARJOILIJOITA

Vastuualueesi

Tarjoilijana toimit monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä O’Learysin urheilullisessa miljöössä. Vastaat sekä baaripuolen että à la carte-annosten tarjoilusta. Palvelet kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaisesti varmistaen heidän viihtyvyytensä koko ravintolavierailun ajan.

Menestyksen avaimet

Meillä pärjää reipas, huumorintajuinen ja ehdottoman asiakaspalveluhenkinen henkilö. Olet iloinen kenttäpelaaja, joka ottaa asiakkaat vastaan persoonansa peliin pistäen ja pyrkii aina luomaan asiakkaille O’Learysin hengen mukaisen ravintolakokemuksen. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kohtelemme asiakkaitamme kuin omia vieraitamme ja kunnioitamme työkavereitamme. Olemme ylpeitä työstämme - Asenne ratkaisee meillä!

Joukkuepelaajana olet tottunut puhaltamaan yhteen hiileen, mutta kykenet tarvittaessa myös loistaviin yksilösuorituksiin, niinpä sinulta löytyy jo myös niin hygienia- kuin anniskelupassikin. Sporttisuus on verissäsi, tilannetajusi kohdallaan eikä ravintolamaailmaan kuuluva vilinä ja vilske saa keskittymistäsi herpaantumaan.

Asiakaskuntamme on kansainvälistä, joten hyvä kielitaito antaa sinulle varaslähdön tehtävään. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy oikean asenteen lisäksi alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tarjoilijan tehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme tehtävään.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä rennon sporttisessa työympäristössä mukavien joukkuekaverien ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Tarjoamme sinulle keskimääräiseksi vähimmäistuntimääräksi 25h/3vkoa, kesäkautena mahdollisuus suurempiin työtuntimääriin. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisätienistä kaipaavalle. Työt painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 1.5. mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit hakemuskirjeen kirjoittamisen sijasta nauhoittaa meille videohakemuksen. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jone Salmela arkisin klo 14-16 numerosta 040 767 4220.