(Poistunut julkaisusta)

TARJOILIJOITA NIINISALOON / SÄKYLÄÄN
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Liity Leijona Cateringin laumaan! Tässä osaajien tiimissä ollaan rohkeita ja ennakkoluulottomia, tarjoillaan itse tehtyä, maistuvaa ja terveellistä ruokaa sekä toimitaan vastuullisten periaatteiden mukaan. Leijona Catering tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia aterioita varuskunta-, henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa.

Haemme TARJOILIJOITA työskentelemään Leijona Cateringin ravintoloihin. Tässä tehtävässä työskentelet salin puolella sekä tarjoilijana erilaisissa tilaisuuksissa. Varmistat että ruoat ovat asianmukaisesti ja houkuttelevasti esillä, ruokahetken palvelu pelaa ja lautaset täyttyvät ja tyhjentyvät ilman kummempia kommervenkkejä. Tarvitset työssä paitsi aiempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä, myös ystävällistä mutta napakkaa asiakaspalveluotetta ja erinomaisia organisointitaitoja.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä osa toimipisteistä ei sijaitse joukkoliikenteen reittien varrella. Työskentelykielenä Leijona Cateringin keittiöissä on suomi. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Tarjolla on joustavaa keikkatyötä Leijona Cateringin eri ravintoloissa. Työvuorot sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana valitset vuorosi Opteamin kautta tarjolla olevista vaihtoehdoista, ja voit työskennellä useissa eri sijainneissa. Tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tule mukaan luomaan herkullisia ruokahetkiä, hae paikkaa nyt!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus