Tarjoilijoita Messilään
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme asiakkaallemme Messilään talvisesongiksi motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä 
TARJOILIJOITA.


Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta ja nautit asiakaspalvelusta? Onko työotteesi ripeä, itseohjautuva ja joustava sekä osaat toimia tehokkaasti myös kiireen keskellä? Haluatko työskennellä tärkeänä osana rennossa, osaavassa ja huumorintajuisessa työporukassa?


Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Työ on määräaikainen kestäen talvisesongin. Ajokortti on hyödyksi, sillä julkinen liikenne kulkee Messilään harvakseltaan iltaisin ja viikonloppuisin. Edellytämme myös valmiutta työskennellä kaikilla Messilän ravintoloiden työpisteillä.


Tarjoamme rennon ja sporttisen työympäristön hiihtoväen keskellä ja huumorintajuisen työporukan seurassa!


Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Elina Kokkonen p. 044 777 5100 elina.kokkonen@hpheimo.fi ja Marja Koikkalainen p. 044 777 5102,  
marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1388531
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 15.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hollola