(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Messilään
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Messilään talvisesongiksi motivoituneita ja myyntihenkisiä TARJOILIJOITA.

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta ja nautit asiakaspalvelusta? Onko työotteesi ripeä, itseohjautuva ja joustava sekä osaat toimia tehokkaasti myös kiireen keskellä? Haluatko työskennellä tärkeänä osana rennossa, osaavassa ja huumorintajuisessa työporukassa?

Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Työ on määräaikainen kestäen talvisesongin. Ajokortti on hyödyksi, sillä julkinen liikenne kulkee Messilään harvakseltaan iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme myös valmiutta työskennellä kaikilla Messilän ravintoloiden työpisteillä.

Tarjoamme rennon ja sporttisen työympäristön hiihtoväen keskellä ja huumorintajuisen työporukan seurassa

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Dani Nguyen p 044 777 5104 dani.nguyen@hpheimo.fi ja Marja Koikkalainen p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.