(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Le Soleil ravintolaan, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Maalaukselliset maisemat, meri ja vierasvenesatama, idylliset vanhankaupungin kujat ja lukuisat terassit ja ravintolat täynnä hyväntuulisia lomalaisia, jotka odottavat hymyileviä ammattilaisia tarjoilemaan ruokaa ja juomaa laidasta laitaan. Ja kyllä, Naantalissa paistaa aina aurinko, vaikka muualla sataisi!

Haemme TARJOILIJOITA Naantalin Kylpylässä sijaitsevaan Ravintola Le Soleiliin. Tämä ravintola on erikoistunut modernin Thai-keittiön, skandinaavisen innovatiivisen ruokakulttuurin sekä eurooppalaisen ruokaperinteen yhdistämiseen. Le Soleilin ruoka on puhdasta, suoraviivaista, rehellistä ja kekseliästä. Ravintolan viehättävä ilmapiiri kutsuu sekä viihtyisälle lounaalle että ylelliselle illalliselle. Runsas buffetpöytä ja à la carte -listan eksoottiset ja trendikkäät maut vievät kielen mennessään.

Tarvitset tehtävässä:

  • aiempaa kokemusta à la carte -tarjoilusta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta
  • positiivista työskentelyasennetta – tässä tehtävässä korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa
  • kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa
  • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • hygieniapassin – ehdit hyvin suorittaa sen vielä ennen töiden alkua!

Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa, mutta voit tehdä yksittäisiä vuoroja jo viikonloppuisin huhtikuussa. Naantalin kesä jatkuu aina syyskuulle asti, joten kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä olet käytettävissä työhön. Meille on tärkeää, että pystyt sitoutumaan työhösi koko kesäksi! Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan keskimäärin 90 h /3 viikkoa.

Palkkaus sovitaan kanssasi kohdalleen kokemuksesi huomioiden. Autamme muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten merelliseen kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Sekä konkareiden että tulevien ravintola-alan huippujen hakemukset ovat tervetulleita.

Älä myöskään jää empimään – valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Kumppanina rekrytoinnissa toimii Opteam, joka vastaanottaa ja käsittelee hakemukset ja vastaa tarvittaessa kysymyksiisi. Valitut henkilöt työllistyvät sopimuksen mukaan joko Opteamille tai ravintolan omistavalle Sunborn Saga Oy:lle, johon kuuluvat Le Soleilin ohella koko Naantalin Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone ja ravintola Snickari sekä Turussa Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, kahvila Honkapirtti ja kahvila Vanha Tammi.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Anniskelupassi