(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Lapin kesäsesonkiin!
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Haemme salipuolen osaajia usealle eri asiakasyrityksellemme Lapin kesäsesonkiin!

Haemme tällä hetkellä tarjoilijoita koko Lapin alueelle! Voit olla joko hieman kokemusta omaava aloittelija tai voit olla jo kokenut tekijä, jolle olisi uusia haasteita luvassa pidemmäksikin aikaa! Tule kartuttamaan kokemustasi Lappiin ja nauttimaan kesäksi Lapin mahtavista maisemista!

Töitä on tarjolla kesäkuusta elokuun loppuun saakka! Mahdollisuus työllistyä kesän jälkeen myös suoraan talvisesonkiin. Tarjolla myös lyhyempiä esimerkiksi 2 vkon työpätkiä. Kesällä paikkoja tarjolla Lapin lisäksi myös Hangossa sekä Pohjois-Norjassa ja Pohjois-Ruotsissa.

Kerro hakemustekstissäsi, milloin ja missä voisit meillä työskennellä niin etsitään sinun elämäntilanteeseesi sopiva vaihtoehto!

Toivomme sinulta ainakin:

  • koulutusta ja aikaisempaa kokemusta tarjoilijan/saliapulaisen työstä
  • halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • joustavuutta – työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!
  • hygienipassi (mikäli Sinulla ei ole passia, voit suorittaa sen kätevästi meidän kautta)

... ja tietysti reipasta asennetta!

Majoitus järjestetään asiakasyrityksen puolelta pientä vuokraa vastaan. Majoitusvuokrat ovat pääsääntöisesti 150 - 350eur/kk ja summa peritään suoraan palkasta.

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suvi.siltala@barona.fi tai +35850 4474 677 (arkisin klo 8-16).

Tai jos olet jo täysin vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

HUOM! Huomioimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!