(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita La Famigliaan, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Makua ja tunnelmaa, ruutupöytäliinoja ja perhepotretteja! Tätä kaikkea on La Famiglia, jonka työntekijöiden perheeseen etsimme nyt useampaa upeaa kesätyöntekijää.

HOK-Elannon La Famiglian porukassa pääset tarjoilemaan herkullisia amerikanitalialaisia annoksia keskellä Helsingin kuhinaa. Ravintola sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla aivan kaupungin keskustassa, ja tarjolla on à la carte -annosten lisäksi lounasta seisovasta pöydästä.

Toivomme löytävämme työhön jo jonkin verran ravintola-alan kokemusta kartuttaneen tarjoilijan, joka nauttii asiakaspalvelusta, puhaltaa yhteen hiileen tiiminsä kanssa ja työskentelee oma-aloitteisella otteella. Työskentelykielenä tehtävässä on suomi, jonka lisäksi myös englannin osaaminen tulee vilkkaassa ravintolassa varmasti tarpeeseen. Työt edellyttävät 18-vuoden ikää, ja lisäksi sinulta tulisi löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus viimeistään töiden alkaessa.

Työtä on tarjolla sekä täysin tunnein että osa-aikaisena keskimäärin 90 h/3 viikkoa. Kesätyöntekijät pääsevät aloittamaan La Famigliassa portaittain toukokuussa ja työt jatkuvat syyskuulle asti. Kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä olet käytettävissä! Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä tarvittaessa asuntoasioissa.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi, Hygieniapassi