(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita keväästä syksyyn
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018
Toimenkuva
Haluatko keikkailla ja tienata lisää tuloa opiskelujesi tai toisen työsi ohella? Oletko kokenut tarjoilija, jolta onnistuvat muutkin ravintolatyöntekijän tehtävät? Etsimme tarvittaessa työhön kutsuttavia tarjoilijoita pääsiäisen juhlapyhille, kevään juhliin ja kesäsesonkiin. Työtehtäviisi kuuluvat asiakasyrityksissämme vaihtelevissa tilaisuuksissa tarjoilu sekä mahdollisesti muut ravintolatyöntekijän työtehtävät. Tarjoilutehtävät (edustus-, vati-, tilaus-, baari,- a la carte- tai kassatarjoilija) vaihtelevat asiakasyritystemme tarpeen mukaan.
Jos sinulta löytyy mitä tahansa tarjoilijan työkokemusta niin ole yhteydessä, sovitaan aika ja katsotaan yhdessä mitä meillä olisi juuri sinulle tarjota!
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta hygieniaosaamistodistusta sekä anniskelupassia. Lisäksi oma ajoneuvo on eduksi, koska kaikkiin työntekopaikkohin eivät julkiset kulkuneuvot sopiviin aikoihin kulje.
Koulutus ja työkokemus
Työtehtävään sopiva koulutus ja/tai työkokemus. Jos sinulta löytyy Restolution-kassajärjestelmän käyttökokemusta niin mainitsethan sen hakemuksellasi!
Muut tiedot
Voit hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen osoitteessa www.vmp.fi. Muistathan klikata kiinnostuksesi kyseiseen tehtävään! Huomioithan, että haastattelemme hakijoita ja työvuoroja jaellaan aktiivisesti koko hakuajan ajan.
Kesto
vaihtelee asiakasyritysten tilaisuuksien mukaan
Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2018 mennessä.