(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita kesätöihin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsimme TARJOILIJOITA kesäsesonkiin eri asiakasyrityksiimme Lappeenrannan sekä Imatran alueelle. Tarjolla on paljon keikkatöitä, jotka antavat sinulle joustavuutta sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan. Keikkatöiden lisäksi tarjolla on eri pituisia määräaikaisia työsopimuksia, esimerkiksi 90h/3vko.

Etsimällämme henkilöllä on ravintola-alan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tehtävistä. Voit olla myös alan opiskelija, jolla on halua laittaa itsensä likoon sekä intoa oppia alasta enemmän.

Toivomme sinulta iloista sekä asiakaslähtöistä otetta asiakaspalveluun. Työ voi olla ajoittain hektistä, joten hyvä paineensietokyky, oma-aloitteisuus sekä joustavan tiimipelaajan asenne ovat olennaista tässä työssä. Kaikkein tärkeintä on huippu asenne työtä kohtaan!

Edellytämme hakijoiltamme hygienia- sekä anniskelupassia. Varavastaavan pätevyyttä katsomme eduksi.

Työajat voivat vaihdella asiakasyrityksistämme riippuen, mutta yleensä työ painottuu iltaan sekä viikonloppuihin.

Työtä on tarjolla monipuolisesti, joten muista kertoa hakemuksessasi tarkasti osaamisestasi sekä minkälaisissa työtehtävissä näet itsesi tulevaisuudessa.

Innokkaille ja osaaville tekijöille löytyy töitä myös kesän jälkeen!

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen lappeenranta@opteam.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Aloitamme haastattelut jo helmikuun aikana, joten toimi ripeästi!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Anniskelupassi
Eduksi luettavat asiat: Varavastaava