(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita kesätöihin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme asiakkaallemme kesätöihin Helsinkiin

TARJOILIJOITA

Etsitkö mielekästä kesätyötä ravintola-alalta? Helsingin keskustassa sijaitsevaan ravintolaan haetaan kolmea reipasta tarjoilijaa kesätöihin. Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä, mielellään á la carte -ravintoloista sekä suomen kielen taitoa. Lisäksi tärkeää on hyvä asenne ja loistavat asiakaspalvelutaidot.

Työt alkavat aikaisintaan huhtikuun alussa, mutta viimeistään kesäkuun alussa. Töitä on tarjolla elokuun loppuun asti, minkä jälkeen jatko voi olla mahdollinen keikkamuotoisena. Työvuorot sijoittuvat niin arkipäiville, kuin viikonlopuillekin. 

Älä enää aikaile, vaan laita heti hakemusta nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse Jarille: jari.palmberg@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti.