(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita kesälle PKS, Horeca21
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

UNELMIEN KESÄTÖIHIN 2021 EEZY-RAVINTOLOIHIN!


Eezyn asiakasyritykset sijaitsevat pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamamme työ on vuorotyötä, työpäivät voivat sijoittua kaikillle viikonpäiville. Työntekijämme pääsevät työskentelemään asiakaspinnan tehtävissä joko keikkaluontoisesti eri asiakasyrityksissä tai pidempiaikaisesti yhdessä paikassa, käytettävyytesi mukaan.
 
Eezyllä kesätyössä sinua odottaa monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi ravintoloiden- ja hotellien vauhdikkaassa työympäristössä. Voit työllistyä á la carte, baari, terassitarjoiluun sekä erilaisiin kioski ja jäätelömyyjän tehtäviin työntekijän vahvuudet huomioon ottaen, saat meiltä tarvitsemaasi koulutusta.

Kesätyönmenestyksen avaimet on asiakaslähtöisyys, kiinnostus alaa kohtaan sekä reipas työhön tarttumisen into. Eduksi katsotaan aiempi kokemus asiakaspalvelusta, mutta niitäkin tärkeämpi meille on asenteesi ja halu oppia. Ensisijaista on tietenkin se, että asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi, eikä hymysi hyydy kiireestäkään huolimatta. 


Yrityksenä olemme vastuullinen ja pilke silmäkulmassa toimiva ravintola-alan työllistäjä, jolle työntekijän hyvinvointi ja onnistuminen työssään on ensiarvoisen tärkeää. Saat meiltä täyden tuen kaikissa työsuhdeasioissa sekä mieltä askarruttavissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan.

Tarjoamme sinulle innostavan kesätyöpaikan, mukavat kollegat ja kannustavan työilmapiirin sekä palkkauksen sopimuksen mukaan. Työtunteja on arviolta huhtikuun lopusta syyskuulle, työsopimus tehdään Henkilöstöpalveluyritys Eezyn kanssa ja mahdollisuudet jatkaa työsuhdetta kesäkauden jälkeen.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi linkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV, käsittelemme hakemuksia helmikuussa ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.
- Kerro rohkeasti itsestäsi ja mihin tehtäviin kiinnostuksesi painottuu.

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy
Eeva Meittamo
045 134 2076
eeva.meittamo@eezy.fi


Eezy Henkilöstöpalvelut – Vapaus tehdä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. 

www.eezy.fi