(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita kesäkaudelle / Kuopion Saana
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Oletko vastuuntuntoinen ja omatoiminen ravintola-alan osaaja? Haluatko päästä osaksi jatkuvasti itseään kehittävää tiimiä Kuopion Siikarantaan? 

Kuopion Matkailukeskus Saana on vappuna 2019 avattu matkailukeskus. Saanasta löytyy erilaisia saunoja, lämmitettävä ulkoallas sekä upeat ravintolapalvelut.

Haemme nyt rautaisella asenteella varustettuja tarjoilijoita/ravintolatyöntekijöitä kesän 2020 sesonkiin. Hyville tekijöille töitä voi olla tarjolla myös kesäkauden 2020 jälkeen.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme reippaita, oma-aloitteisia sekä erinomaisella asiakaspalvelutaidoilla varustettuja ravintolatyöntekijöitä. Olet joustava ja pystyt toimimaan ripeästi myös paineen alla.

Odotamme työnhakijoilta:

- Alan koulutusta ja/tai aikaisempaa alan työkokemusta
- Hygienia- ja anniskelupasseja
- Kykyä sekä itsenäiseen- että tiimityöskentelyyn

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme työntekijälle positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden päästä kehittämään itseään myös ammattimaisessa mielessä. 

Palkka: TES/Sopimuksen mukaan tuntipalkka

Työaika klo: 11-02 välisenä aikana ma-su, keskimäärin työtunteja 90h/3vk jakso. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään edetessä.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Päivi Wilska
Asiakkuuspäällikkö Horeca
Smile Henkilöstöpalvelut

0400 552 985
paivi.wilska@eezy.fi

www.smilepalvelut.fi
www.eezygroup.fi